Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden op iPad en iPhone

Onze handleiding waarin je kunt leren hoe je gratis muziek kunt downloaden op je iPad of iPhone wordt zeer vaak geraadpleegd. Logisch, veel mensen gebruiken hun iPhone om onderweg muziek te luisteren terwijl een iPad thuis op de bank veel wordt gebruikt. Omdat de ontwikkelingen rondom het gratis downloaden van muziek op Apple apparaten niet stilstaan vandaag een update over manieren om muziek te downloaden op iPad of iPhone. Lees hier onze handleiding muziek op iPad.

Pandora Radio & iTunes Radio

Pandora Radio - muziek downloaden op iPad of iPhone.

Pandora Radio

Twee manieren om op je iPad of iPhone te genieten van muziek is door het installeren van de Pandora Radio of iTunes radio app. Via deze applicaties kun je via intermet muziek downloaden en luisteren. Het downloaden van muziek stelt niet veel voor, je kunt weinig beginnen met de muziekbestanden. Het luisteren van muziek is zeer goed mogelijk via iTunes Radio of Pandora radio. Helaas zit er een addertje onder het gratis.

Groot nadeel van beide apps voor iPad en iPhone is namelijk dat ze niet beschikbaar zijn in de Nederlandse app-store. Wil je Pandora Radio of iTunes radio installeren op je iPad of iPhone dan moet je een Amerikaanse inlog hebben voor de app-store. Als je met dat Amerikaase account inlogt kun je pas gratis muziek downloaden met iTunes Radio en Pandora Radio.

Spotify en Deeezer

Ook met Spotify kun je muziek downloaden op je iPad of iPhone.

Spotify

Gelukkig is er in Nederland een prima alternatief voor de hierboven beschreven apps om muziek te downloaden op je iPad. Want zowel Spotify als Deezer bieden gratis muziek aan op je iPad of iPhone. Met de applicaties van beide streaming muziekdiensten kun je gratis muziek streamen op je Apple device.

Nadeel is natuurlijk dat net zoals bij Pandora en iTunes muziek downloaden niet echt mogelijk is met deze applicaties. Je kunt onbeperkt en gratis muziek luisteren en via een omweg zou je de muziek ook echt kunnen downloaden maar handig is dat natuurlijk niet.

Muziek downloaden dan maar…

Gratis muziek downloaden via de SoundCloud applicatie.

Gratis muziek downloaden via de SoundCloud applicatie.

Wil je echt muziek downloaden op je iPad of iPhone? Dan is de SoundCloud applicatie, te vinden in de app-store, de app die je moet hebben. Via de SoundCloud applicatie kun je heel gemakkelijk muziek downloaden die beschikbaar is via de SoundCloud website. De Soundcloud app werkt goed op zowel Apple iPhone als iPad en biedt ontzettend veel muziek om te downloaden. Het leuke is daarnaast dat veel onbekende artiesten hun muziek aanbieden via Soundcloud. Door de app te gebruiken vind je dus snel leuke en nieuwe muziek die je gratis kunt downloaden.

Andere leuke toepassing van de Soundcloud app is de integratie met Facebook en Twitter. Als je leuke muziek aan het luisteren bent die je je contacten zou willen aanraden dan is dat met een druk op de knop te regelen. Je download daarvoor de muziek en laat vervolgens via de SoundCloud app weten dat het muziekfragment dat je hebt gedownload via Facebook en Twitter gedeeld mag worden.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.