Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden van nieuwsgroepen met Newsleecher 5

muziek-downloaden-usenet

Newsleecher

Nieuwsgroepen of Usenet worden steeds populairder als manier om gratis muziek te downloaden van internet. Logisch: nieuwsgroepen downloads gaan lekker snel, het aanbod is groot en downloaden van een nieuwsgroep verloopt vaak via een beveiligde verbinding. Nadeel van het downloaden van muziek van nieuwsgroepen is het feit dat je idealiter een betaalde nieuwsgroepen provider nodig hebt om goed te kunnen downloaden.

Naast een usenet abonnement is ook een downloadprogramma benodigd. Downloads van Usenet verlopen vaak via index-bestanden of ook wel NZB bestanden. Om deze goed te kunnen verwerken is een programma nodig. Een van de programma’s die je kunt gebruiken om te downloaden van nieuwsgroepen is bijvoorbeeld het programma Newsleecher. Een alternatief hiervoor is het downloadprogramma voor Usenet dat gemaakt wordt onder de naam SABnzbD.

Van Newsleecher verscheen vandaag, kort na de release van de vorige versie van het programma, een nieuwe versie. Deze versie staat bekend onder het versie nummer 5.0 bèta 10. Handig aan Newsleecher is dat het programma automatisch controleert op compleetheid en integriteit. Dit gebeurt door middel van zogenaamde PAR bestanden. Ook kan Newsleecher gedownloade muziek automatisch uitpakken. In deze nieuwe versie van Newsleecher is vooral de interface van het programma aangepakt. Deze is een stuk gebruikersvriendelijker. Daarnaast zijn de beroemde tabbladen toegevoegd zodat je tegelijkertijd kunt downloaden en zoeken op Usenet.

Wil je zelf muziek downloaden van Usenet met Newsleecher? Dan vind je de nieuwste versie van het programma via deze link. Laat je weten welk programma voor nieuwsgroepen downloads je het handigst vindt?

1 reactie opMuziek downloaden van nieuwsgroepen met Newsleecher 5

  • ik krijg wel alle bestanden binnen maar alleen een rar bestand met grote hoofdletters en quickpar maakt die bestanden niet want ik kom elke keer weer blokken tekort en dat gaat elke keer zo voorbeeld H311BOY
    H311BOY
    H311BOY
    H311BOY
    achter elkaar gelezen dus wat is de oorzaak van kunnen jullie dat voor me uitzoeken

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.