Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden van SoundCloud met nieuwe iOS app

Nieuwe iOS app voor SoundCloud muziek downloads.

Nieuwe iOS app voor SoundCloud muziek downloads.

SoundCloud is een van de websites waar je zowel gratis muziek kunt streamen als kunt downloaden. Via de website kun je muziek downloaden op je computer of laptop en op Android smartphones, Het was helaas niet mogelijk om muziek te downloaden op smartphones waarop iOS geinstalleerd stond.

Gelukkig kwam daar deze week een einde aan toen in de App-store een muziek-download-applicatie verscheen die het gebruikers mogelijk maakt om muziek te downloaden op iOS apparaten (zowel iPhone als iPad).

Om muziek te downloaden op je iPad of iPhone van SoundCloud moet je allereerst uit de app-store (of via deze link) de Free Music app downloaden. Na het installeren kun je gelijk beginnen met  het gratis downloaden van muziek van SoundCloud.

De Free Music app biedt een groot aantal mogelijkheden om het luisteren naar eigen muziekbestanden op de iPad of iPhone gemakkelijker te maken. Vooral het zoeken naar muziek op SoundCloud is met deze app erg gemakkelijk. Zo kun je muziek zoeken op basis van meerdere filters: je bijvoorbeeld dance muziek downloaden waar DJ Tiësto aan mee heeft gewerkt.

Album en single-covers automatisch toegevoegd

De interface van de Free Music App is gelijk aan de iTunes interface.

De interface van de Free Music App is gelijk aan de iTunes interface.

Het downloaden en luisteren van muziek met de app gaat via een interface die precies zo werkt als de iTunes muziekspeler op je iPad of iPhone. Daarnaast is het downloaden van muziek met een druk op de knop geregeld.

Verder haalt de app automatisch album- of single-covers op bij de muziek die je download. Op deze manier raak je minder snel het overzicht kwijt als je veel muziek download. De app slaat muziekbestanden van SoundCloud op als losse mp3 bestanden. Je kunt deze bestanden via iTunes ook op je computer of laptop opslaan en luisteren.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.