Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden van Usenet met Newsbin Pro 6.40 build 1915

Het gebruik van nieuwsgroepen kan een goede manier zijn om legaal gratis muziek te downloaden. Veel onbekende artiesten delen hun nieuwe muziek via de nieuwsgroepen om zo fans te bereiken die anders nooit bereikt zouden worden. Verder is het erg eenvoudig om via Usenet (een ander woord voor downloaden van nieuwsgroepen) legaal gratis software en films te downloaden.

Het vinden van de de beste download software voor het downloaden van Usenet hangt natuurlijk erg af van de eisen die je aan deze download software stelt. Gratis muziek downloaden van Usenet kan bijvoorbeeld prima met Newsbin Pro. Van Newsbin Pro werd gisteren een nieuwe bèta versie uitgebracht. Het betrof de tweede bèta release bij build 1915 van versie 6.40 van Newsbin Pro. Met deze download software kun je door het gebruik van NZB bestanden eenvoudig muziek downloaden van de nieuwsgroepen. Hieronder een screenshot van de interface van Newsbin Pro.

Gratis muziek downloaden van Usenet

Newsbin Pro interface

Uiteraard is deze nieuwe versie van Newsbin Pro weer voorzien van een groot aantal verbeteringen. Erg handig is de toevoeging waarmee NZB bestanden automatisch worden gedownload wanneer ze in een van te voren vastgestelde map worden opgeslagen. Nadat je een NZB bestand hebt gevonden van de muziek die je wilt downloaden sla je deze op in een bepaalde map. Newsbin controleert regelmatig of er nieuwe bestanden in die bepaalde map staan. Is dat het geval dan download Newsbin automatisch deze muziek van de nieuwsgroepen. Daarna pakt het programma de muziek uit en copieert deze tenslotte naar een map met daarin alle complete downloads. Vandaar kun je de muziek luisteren of branden op een cd.

Ben je op zoek naar het beste programma voor downloaden van de nieuwsgroepen? Dan is Newsbin Pro misschien een goede keuze. Met deze gratis software is het muziek downloaden van Usenet nog nooit zo makkelijk geweest. Let er wel op dat je alleen muziek download die legaal op Usenet is geplaatst. De beste manier om via Usenet legale muziek te zoeken is om even Google te gebruiken en zo te bekijken welke artiesten hun muziek gratis distribueren via Usenet.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.