Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden van Usenet met Newsleecher

Wil je muziek downloaden van Usenet maar weet je niet hoe dat moet en welke software je ervoor moet gebruiken? Dan hierbij een tip voor een van de beste programma’s voor het downloaden van nieuwsgroepen: met Newsleecher is het downloaden, uitpakken, controleren en verwerken van muziek downloads van Usenet supergemakkelijk.

Het mooiste is daarnaast dat er vandaag een nieuwe versie uitkwam van Newsleecher die het automatisch downloaden van muziek (zowel volledige albums als losse mp3 bestanden) nog makkelijker maakt. Op deze pagina meer informatie over deze nieuwe versie van Newsleecher.

Kijk hier om muziek te downloaden van nieuwsgroepen.

Newsleecher 6.5 beta 5

Zoals gezegd bracht het ontwikkelteam achter de populaire Usenet-download software Newsleecher een nieuwe versie uit van dat programma. Deze nieuwe versie is nog steeds wel een bèta versie van Newsleecher. Dit betekent dat de software niet definitief is uitgebracht en dat je dus op eigen risico gebruik maakt van deze Newsleecher software om muziek te downloaden van Usenet.

De voordelen van Newsleecher in vergelijking met andere downloadprogramma’s voor Usenet zijn onder meer de ‘Supersearch’ functie en de ondersteuning voor NZB bestanden. Met Supersearch kun je filters instellen zodat je automatisch alle nieuwe muziek download die in bepaalde nieuwsgroepen wordt aangeboden.

Muziek downloads via NZB

NZB ondersteuning is niet nieuw voor Usenet software, Newsleecher werkt echter feilloos in combinatie met NZB bestanden voor muziek downloads. Vooral de mogelijkheid om muziek automatisch op te slaan in mappen die gerubriceerd zijn op genre, artiest of taal is erg handig.

Newsleecher beta 5 van versie 6.5 kun je downloaden via deze link. Het programma is alleen beschikbaar voor Windows computer en laptops. Voor het downloaden van muziek op Apple Mac via nieuwsgroepen is NZBvortex de beste software om te gebruiken.

 

 

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.