Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden van Usenet met SABnzbd 0.6.15

Met de teloorgang van de Pirate Bay zullen mensen die wel eens muziek downloaden van het internet hun heil in andere bronnen moeten zoeken. Een van de manieren van downloaden die hard groeit is het downloaden van Usenet. Een logische groei, Usenet downloads zijn vaak snel, je hebt een groot legaal aanbod en de manier van downloaden is vrij eenvoudig.

Om te downloaden van Usenet heb je drie dingen nodig. Ten eerste een usenet abonnement. Dit zit bij de meeste internet providers standaard bij het abonnement. Daarnaast zul je ook NZB bestanden moeten hebben om zo de downloadprogramma’s voor usenet te laten weten waar de muziek staat die je wilt downloaden. Tenslotte heb je een downloadprogramma nodig dat de downloads van Usenet afhaalt en deze op je computer uitpakt en controleert.

Een van de programma’s die kunt gebruiken is het downloadprogramma SABnzbD. Met dit programma kun je eenvoudig, met behulp van NZB bestanden, van Usenet downloaden. Van dat programma kwam gisteren versie 0.6.15 uit. Met deze versie kun je door middel van een gemakkelijke interface die via je webbrowser te bedienen is gemakkelijk muziek en andere media downloaden van Usenet. In deze nieuwe versie van dit downloadprogramma zijn een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd die het programma nog sneller en gemakkelijker maken. Download de nieuwe versie van SABnzbD hier.

downloaden-usenet-sabnnzb

Downloaden van Usenet met SABnzbD

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.