Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden van Usenet met UE Explorer

Het logo van de Usenet Explorer

UE

Usenet is een goede bron voor veel gratis muziek downloads. Daarnaast is het aanbod aan legale muziek op Usenet erg groot. Denk bijvoorbeeld aan de enorme lijst met legale rap mixtapes die je terugvindt in de muziek binaries van je Usenetprovider. Om muziek te downloaden van Usenet is het belangrijk om goede software te gebruiken. Daarnaast kan een betaald abonnement bij een grote Usenetprovider handig zijn: de gratis Usenet providers en de nieuwsgroepen die je eigen internet provider aanbiedt zijn vaak incompleet.

Software om te downloaden van Usenet is er uiteraard volop. Denk bijvoorbeeld aan Newsleecher en SABnzbD. Een onbekender programma om handig te downloaden is UE (Usenet Exporer). Met deze software kun je, zonder NZB bestanden, gemakkelijk downloaden van Usenet. Ook het raadplegen van de tekstgedeelten van Usenet kan trouwens prima met de Usenet Explorer Software. De software is helemaal gratis en naast een Usenet provider heb je dus geen NZB bestanden nodig om muziek te downloaden. Voor het downloaden van losse liedjes is deze software trouwens helemaal handig.

De ontwikkelaar van UE (Alex Birj) bracht vandaag een nieuwe versie uit van zijn geesteskind. Deze versie luistert naar nummer 3.6. Naast een hoger versienummer zijn uiteraard een groot aantal zaken aangepast in vergelijking met eerdere versies van deze software om muziek te downloaden van Usenet. Ook bracht Birj een Release Candidate uit van de Usenet Explorer software die in de loop van dit jaar als versie 4.0 uitgebracht zou moeten worden.

Verbeteringen

Versie 3.6 van de Usenet Explorer kent een groot aantal verbeteringen en bugfixes. Zo wordt onder meer Windows 8 ondersteunt en is ook de manier waarop je met NZB bestanden kunt werken lichtelijk aangepast. Voor een compleet overzicht van alle verbetering aan deze software om muziek te downloaden van Usenet vind je op de website van de ontwikkelaar. Deze vind je via deze volgende link. Tenslotte hieronder een screenshot waarin je kunt zien hoe de software waar je muziek mee kunt downloaden van Usenet er in de praktijk uitziet.

De interface van de Usenet Explore om gratis muziek mee te downloaden van Usenet

De interface van de Usenet Explore om gratis muziek mee te downloaden van Usenet

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.