Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden van Usenet met Usenet Explorer

Het aantal download-programma’s waarmee je muziek kunt downloaden van Usenet is aanzienlijk. Een aantal van die programma’s komen regelmatig voorbij op gratismuziekdownload.nl. Onze favorieten om muziek te downloaden van Usenet zijn onder meer Spotnet, SabnzbD en Usenet Explorer.

De laatste twee programma’s werken met nzb bestanden terwijl Spotnet met zogenaamde Spots werkt. Om die reden is Spotnet gemakkelijker in het gebruik. Zowel SabnzbD en Usenet explorer werken iets ingewikkelder maar bieden wel meer mogelijkheden voor meer ervaren downloaders.

Usenet Explorer

De ontwikkelaar van Usenet Explorer bracht afgelopen week een nieuwe versie uit van haar populaire software. De goede dingen van die software zijn bewaard gebleven. Zo valt het downloadprogramma onder meer op door de lage belasting voor zowel processor als geheugen. Ook de mogelijkheden zijn erg uitgebreid. Zo kun je muziek downloaden en deze automatisch laten rubriceren op vooraf gedefinieerde filters, als genre, artiest, of album.

Nieuw in versie 4.3 is een nog verder geoptimaliseerd geheugengebruik en een nog snellere werking. Dat laatste komt doordat de ontwikkelaars de nieuwsgroepen sneller inlaadt. Ook kunnen meer bericht-id’s worden opgeslagen. Nadeel van deze nieuwe versie is dat oudere varianten van het muziek download programma niet overweg kunnen met de database die versie 4.3 gebruikt.

Muziek downloaden van Usenet

De interface van Usenet Explorer


Wil je zelf gratis muziek downloaden met Usenet Explorer dan is het aan te raden een betaald Usenet abonnement af te sluiten. Ook is een goede nzb zoekmachine handig, maar nzb bestanden voor muziek kun je ook met Google of Bing vinden. Alles over het downloaden van muziek via NZB bestanden in combinatie met een aantal populaire downloadprogramma’s voor Usenet vind je uiteraard op deze site. De Usenet Explorer nu downloaden gaat via deze link.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.