Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden vanuit Chrome browser met download-extensie

Bittorrent, het bedrijf achter het bittorrent p2p protocol, heeft een uitbreiding gemaakt voor de Chrome browser (link) van Google. Met deze extensie kunnen gebruikers van Chrome vanuit de browser muziek download via torrent bestanden. Daarnaast beschikt de extensie over een functie waarmee naar film- en muziek downloads gezocht kan worden. De Bittorrent Chrome extensie is inmiddels gratis beschikbaar als alfa-versie.

De download-uitbreiding voor Chome is gratis te downloaden uit de Web-Store van Google. Zoek in de downloadwinkel van Google naar Surf om deze experimentele software om gratis muziek te downloaden terug te vinden. Naast de Chrome versie is Bittorrent ook van plan om de Bittorrent extensie uit te brengen voor de Firefox browser. De feedback van gebruikers van de Chrome versie zal gebruikt worden in verbeteringen aan de Firefox download plugin.

gratis muziek downloaden in je Chrome browser

gratis muziek downloaden in je Chrome browser

Met de download plugin Surf is het dus mogelijk om je browser als torrent-client te gaan gebruiken. Handig als je snel wat muziek wilt downloaden. Met de ingebouwde zoekfunctie, die automatisch een groot aantal torrent websites doorzoekt, kun je snel torrent bestanden vinden voor veel downloads. Daarnaast kun je ook handmatig naar torrent bestanden zoeken. Daarvoor zul je wel eerst de Torrent website toe moeten voegen aan de software.

De Chrome extensie om via Bittorrent film en muziek te downloaden verkeert momenteel nog in het alfa stadium. Wanneer een beta en zelfs final versie uit gaan komen is nog niet bekend. Ook de datum waarop de Firefox extensie het daglicht zal zien is nog onbekend. Voorlopig kun je dus alleen met behulp van Chrome muziek downloaden direct vanuit je browser. Meer informatie vind je uiteraard online en in de Google app winkel voor Chrome.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.