Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Transmission: Muziek downloaden via Bittorrent op Apple Mac

Transmission: Muziek downloaden op je mac via Bittorrent.

Transmission: Muziek downloaden op je mac via Bittorrent.

Computers en laptops van Apple hebben een minder goede naam als het aankomt op goede gratis software om muziek mee te downloaden. Veel mensen denken dat het downloaden van muziek op Mac alleen mogelijk is via iTunes.

Gelukkig zijn er genoeg gratis programma’s om muziek mee te downloaden. Wil je bijvoorbeeld muziek downloaden via het Bittorrent protocol? Probeer dan de speciaal voor Apple Mac ontwikkelde bittorrent-software Transmission.

Transmission is voor Apple Mac het populairste bittorrent programma. De software kent dan ook een groot aantal voordelen ten opzichte van andere programma’s waarmee je kunt downloaden op Apple Mac.

Voordelen

  1. Het programma wordt ontwikkeld door een community van mensen die graag software ontwikkelen voor Mac. Het programma is volledig gratis te gebruiken en wordt via een open-source licentie aangeboden.
  2. Omdat Transmission volledig gratis wordt aangeboden zit er in het programma geen reclame. Ook wordt er geen toolbar mee geinstalleerd en kun je als gebruiker volledig anoniem downloaden. Dit is een groot verschil met andere Bittorrent downloadprogramma’s voor Mac.
  3. De installatie van Transmission is erg gemakkelijk, na een paar klikken kun je gelijk beginnen met het downloaden van muziek. Voor gevorderde gebruikers biedt Transmission echter ook een groot aantal extra instellingen.
  4. Na het installeren kun je gelijk beginnen met downloaden. Via de web-interface van het programma kun je torrent bestanden openen en kun je de voortgang van je muziek downloads eenvoudig volgen.

Snel downloaden

Het downloaden van muziek via Transmission is uiteraard gebonden aan je eigen internetsnelheid. Toch is Transmission een van de snelste programma’s voor het downloaden via Bittorrent dat beschikbaar is voor Mac. Het programma is zo ontwikkeld dat het veel sneller werkt dan vergelijkbare downloadprogramma’s voor Mac. Daarnaast gebruikt Transmission veel minder geheugen dan andere download-software voor Bittorrent.

Daarnaast biedt Transmission alles wat je van een goede bittorrent-client verwacht. Het programma werkt met Magnet-links, ondersteunt beveiligde verbindingen en is in staat muziek downloads te prioriteren. Dit betekent dat je kunt aangeven welke downloads voorrang hebben op het moment dat je veel gelijktijdig aan het downloaden bent.

Wil je proberen om muziek te downloaden op je Mac met de gratis Transmission software? Via de website van het bedrijf kun je het programma downloaden. Ook vind je op die website meer informatie over het programma en kun je vragen stellen bij problemen rond het downloaden met Bittorrent in combinatie met Transmission.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.