Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden via Usenet met nieuwe versie van Newsbin Pro

Muziek downloaden met Newsbin Pro.

Newsbin Pro

Voor alle mensen die gratis muziek downloaden via Usenet, maar die niet tevreden zijn over SABnzbD of Spotnet, is het downloadprogramma Newsbin Pro een aanrader. Van dat populaire programma om te downloaden via Usenet kwam afgelopen week een nieuwe versie.

Versie 6.51 is de final release van Newsbin Pro, wil je muziek downloaden van Usenet dan is dat de versie van Newsbin Pro die je moet gebruiken. Ik wil geen Newsbin, ik wil nu muziek downloaden met Spotnet.

De belangrijkste verbeteringen in deze definitieve versie van Newsbin Pro 6.51 zijn onder meer een ‘watch functie’ die je kunt gebruiken om Newsbin te laten uitkijken naar nieuwe bestanden op usenet die voldoen aan jouw eisen en een nog snellere bediening van het programma door de gemakkelijke interface.

De watch functie van Newsbin pro is wat dit programma vooral interessant maakt: Je kunt bijvoorbeeld instellen dat Newsbin Pro automatisch nieuwe muziek moet downloaden van een bepaalde artiest. Ook kun je op dezelfde manier filteren op nieuwe albums in een bepaald genre of nieuwe muziek van Nederlandse artiesten. Deze filters werken uiteraard op basis van de bestandsnaam op Usenet of op basis van alle inhoud binnen een nieuwsgroep. Feilloos werkt deze watch functie dan ook niet.

Wil jij gratis muziek downloaden via Usenet met behulp van de Newsbin Pro software? Dan kun je programma via deze link downloaden. Op de Newsbin Pro website vind je tenslotte ook meer informatie over de mogelijkheden van deze nieuwe versie van Newsbin Pro.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.