Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek luisteren en songteksten downloaden met MusicBee

muziek downloaden luisteren musicbee

MusicBee

MusicBee is een erg handig programma om je mp3 muziek collectie te beheren. Afgelopen zaterdag brachten de ontwikkelaars van MusicBee twee nieuwe versie uit van dat programma. Zowel versie 1.4, die je het beste kunt downloaden, als de beta van versie 2.0 zagen toen namelijk het levenslicht.

MusicBee is een erg uitgebreid programma dat in de eerste plaats erg geschikt is voor het beheren van alle muziek die je op je computer staat. Het programma kan uiteraard overweg met mp3 muziek bestanden maar ook andere formaten worden ondersteund.

Verder biedt het programma via een overzichtelijke interface genoeg andere functionaliteit. Zo is het mogelijk om songteksten bij muziek die je download te vinden. Ook kan het programma automatisch de covers van een bepaalde cd terugzoeken en weet het programma uiteraard raad met het ophalen van de tracklists van gedownloade muziek.

Muziek rippen van CD

Natuurlijk kan MusicBee zelf ook mp3 rippen van een audio cd. Handig aan het programma is verder dat ook streams aan bijvoorbeeld winamp aangeboden kunnen worden. Je kunt MusicBee dan ook prima gebruiken om door je hele huis naar je muziekcollectie te luisteren.

Verder kan de functionaliteit van het programma verder uitgebreid worden met diverse plugins. Kortom: MusicBee is een prima alternatief voor de standaard Windows Media speler. Probeer het programma eens uit als je op zoek bent naar zo’n alternatief.

Wil je zelf gratis proberen hoe MusicBee je bevalt? Je kunt dan zowel de beta als de definitieve release van het programma gratis downloaden op de website van de makers. Die website vind je hier.

*update augustus 2014*

Vandaag verscheen er een nieuwe versie van MusicBee. Die versie van dit handige programma voor mensen die veel muziek downloaden vind je de via de website van de ontwikkelaars. Nieuw in deze versie (met als nummer 2.4.)zijn onder meer een uitgebreide mogelijkheid om album- en single-covers te bekijken tijdens het luisteren van muziek en een gemakkelijk filter voor het zoeken in je muziekbibliotheek.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.