Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek streamen in CD-kwaliteit via nieuw Spotify abonnement

muziek streamen cd kwaliteit 2021.

muziek streamen cd kwaliteit 2021.

Spotify lijkt eindelijk serieus werk te gaan maken van het lossless streamen van muziek. Als de plannen van het bedrijf werkelijkheid worden zullen muziekliefhebbers in de loop van 2021, maar uiterlijk voorjaar 2022, muziek kunnen streamen in cd-kwaliteit. De nieuwe dienst waarmee Spotify dit mogelijk wil gaan maken heet Spotify HiFi.

Spotify HiFi werd aangekondigd op een van de vele online evenementen die het Zweedse bedrijf regelmatig organiseert. In het persbericht over de nieuwe muziekdienst valt te lezen dat gebruikers van de klassieke Spotify-versie al jarenlang vragen om muziek downloads en muziek streams in cd-kwaliteit. Met de nieuwe dienst zal, volgens Spotify, aan de behoefte van deze gebruikers voldaan worden. Spotify HiFi is een muziekdienst waarbij streams met cd-kwaliteit worden aangeboden.

Spotify HiFi zal het niet gemakkelijk krijgen. Een groot aantal streamingdiensten biedt al streaming muziek in (bijna-) cd-kwaliteit aan. Onder andere Deezer, Tidal en Amazon Music zijn al jaren geleden gestart met abonnementsvormen waarmee muziek in hoge kwaliteit gestreamd, maar ook gedownload, kan worden. Bij die muziekdiensten kost een abonnement op de lossless versie tussen de 15 en 20 euro per maand. Spotify HiFi zal waarschijnlijk in de zelfde prijsklasse te vinden zijn. De dienst zal in de loop van dit jaar beschikbaar worden gesteld voor een select aantal gebruikers in vooraf bepaalde markten. In de loop van 2022 zal de dienst dan wereldwijd worden uitgerold, zo is de verwachting tenminste.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.