Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek streamen met Spotify naar Windows 8 smartphone

muziek streamen Windows 8 Spotify

Spotify nu op Windows 8

Muziek streaming service Spotify heeft vandaag een applicatie uitgebracht waarmee muziek streaming nu ook mogelijk is op Windows 8 smartphones. De versie van de Spotify software verkeert momenteel nog in een beta stadium waardoor gebruikers een maand lang gratis muziek kunnen streamen op hun Windows 8 smartphone. Na die proefperiode moet een betaald abonnement worden afgesloten, net zoals dat nu al vereist is voor de Spotify applicaties voor zowel iPhone en iPad als Android.

De Spotify applicatie die vandaag uitkwam is uitsluitend geschikt voor smartphones waarop Windows 8 geïnstalleerd is. De applicatie is dan ook ongeschikt voor oudere versies van het mobiele besturingssysteem van Microsoft. Voor gebruikers van een smartphone met een oudere versie van Windows die toch muziek willen luisteren met Spotify is echter een andere applicatie beschikbaar.

Als je een smartphone hebt op basis van Windows 8 dan vind je de Spotify app om muziek te luisteren in de Windows Store. De functionaliteit van Spotify voor Windows 8 is in grote lijnen gelijk aan die van Spotify voor Android en OSX. Zo kunnen playlists worden aangemaakt en biedt de muziek software synchronisatie met de pc versie van de Spotify software.

Na de proefperiode van 30 dagen moet je een betaald abonnement afsluiten om muziek te luisteren op je Windows 8 smartphone. Dat is nu ook al zo als je Spotify wilt gebruiken op je Android of OSX smartphone. Voor 9,95 euro per maand kun je onbeperkt muziek streamen naar je mobiele apparaat en ook is het mogelijk om muziek te downloaden naar je mobiele apparaat om deze muziek vervolgens off-line af te spelen. Wil je gratis muziek luisteren met behulp van Spotify? Dat kan alleen op je computer.

Spotify 'tile' voor Windows 8 smartphone

Spotify ’tile’ voor Windows 8 smartphone

Wanneer de definitieve versie van Spotify voor Windows 8 smartphones uit zal komen is nog niet bekend. De verwachting is echter dat dat niet al te lang zal duren. Meer informatie over muziek luisteren met Spotify op je Windows 8 smartpone vind je op de website van Windows.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.