Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Newsbin Pro 6.5 – Muziek downloaden van Usenet

Newsbin - Gratis muziek downloaden Usenet

Newsbin


Vandaag brachten de ontwikkelaars van het Usenet-downloadprogramma Newsbin Pro wederom een nieuwe versie uit van dat programma. De ontwikkeling van Newsbin Pro is inmiddels toegekomen aan versie 6.50, en van die versie kwam vandaag de eerste bèta uit. Wil je gratis muziek downloaden van Usenet en ben je geen fan van Spotnet? Dan kun je hier NewsBin Pro downloaden om zo handig muziek te downloaden via Usenet.

Een handige nieuwe toepassing voor mensen die muziek downloaden van Usenet met behulp van Newsbin is de ‘Watch’ functionaliteit. Met deze nieuwe functie is het mogelijk om de Newsbin software de headers (de berichtkoppen) te laten analyseren. Op basis van een vergelijking tussen jouw zoekwoorden en de headers van de nieuwsgroepen download Newsbin Pro automatisch de inhoud die bij deze headers hoort.

Concreet betekent dit dat je de titel van een liedje of de titel van een volledig album automatisch kunt laten downloaden op het moment dat je Newsbin opstart. Ook kun je op dezelfde manier automatisch alle mp3 bestanden downloaden van een bepaalde artiest. Zolang het zoekwoord dat jij ingeeft in de header van de Nieuwsgroep staat kan Newsbin Pro automatisch het liedje of album downloaden.

NZB bestanden

Je muziek downloaden via Newsbin Pro door de nieuwsgroepen handmatig te doorzoeken op jouw favoriete muziek. Uiteraard kun je met Newsbin Pro ook gratis muziek downloaden via zogenaamde NZB index bestanden. Wil je alles weten over muziek downloaden via Usenet in combinatie met NZB bestanden met daarin verwijzingen naar mp3 bestanden? Lees dan onze handleiding muziek downloaden van Usenet.

Newsbin Pro Screenshot

Newsbin Pro Screenshot

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.