Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Nieuwe software: AirDC++ 3.21

AirDC++ downloaden

airdc++

AirDC++ is een van de meest populaire programma’s voor het downloaden van muziek en andere media via het DirectConnect Protocol. Wil je meer weten over dit programma check dan onze handleidingen om gratis muziek te downloaden via AirDC++. Wil je het programma gebruiken om zelf te downloaden? Dan vind je in deze software update informatie over de laatste versie van AirDC++.

AirDC++ versie 3.21 kwam deze week uit. In deze nieuwe versie van het programma zijn uiteraard een groot aantal fouten gehaald. Onder andere fouten die te maken hebben met het geheugengebruik van het programma zijn gefixt waardoor downloads net iets sneller binnen zijn. Maar ook zorgen deze fixes ervoor dat AirDC++ nog stabieler werkt tijdens het downloaden via hubs in het DC netwerk.

Naast bugfixes zijn ook nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan AirDC++. Wil je precies weten welke nieuwe mogelijkheden AirDC++ biedt check dan de website van het bedrijf dat dit downloadprogramma ontwikkeld. Via deze link kun je deze site checken en ook vind je via deze weg een downloadlink naar de nieuwste versie van AirDC++. Ben je op zoek naar een handig programma voor het downloaden van onbekendere muziek? Dan is AirDC++ een prima keuze.

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.