Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Nieuwe software: muziek afspelen met Winamp

Winamp

Winamp

Winamp is een van de meest bekende en langst bestaande programma’s om gedownloade muziek af te spelen op je computer, laptop of smartphone. De eerste versie van Winamp stamt al uit de jaren 90 en nu, ruim 15 jaar later, behoort Winamp tot de standaard-uitrusting van veel mensen die muziek downloaden en deze af willen spelen. Deze week kwam er een nieuwe bèta versie uit van Winamp 5.7.

Winamp is beschikbaar in drie versies. De lite-variant van Winamp is geschikt voor mensen die alleen muziek downloaden en deze willen afspelen op Windows of Mac-based systeen. De Lite versie kan namelijk geen video afspelen, maar is uitsluitend geschikt om muziek in mp3 formaat af te spelen. Naast mp3 worden ook andere populaire bestandsformaten ondersteund.

Om naast muziek toch ook video te kunnen bekijken is er de Full versie van Winamp. Deze ondersteunt namelijk het afspelen van diverse video-formaten. Daarnaast kan met deze versie van Winamp ook streaming radio via Shoutcast worden beluisterd. Ook is met deze versie het beheren van een muziek-collectie op je computer eenvoudig te doen.

Tenslotte is er ook nog de Pro versie van Winamp. Deze versie kost €13,50 en biedt veel mogelijkheden voor mensen die naast muziek luisteren en video bekijken van hun mediaspeler software verwachten dat deze ook cd’s kan branden of muziek kan omzetten van bijvoorbeeld mp3 naar wav (of andersom).

Nieuw in deze versie van Winamp, die alleen nog maar als Full-versie gratis te downloaden is, is de Winamp Cloud. Via deze dienst hebben gebruikers van Android smartphones overal ter wereld, via internet, toegang tot hun muziek-collectie. Ook werkt deze versie van Winamp beter samen met Windows 8 en is het werken met Winamp op meerdere monitren mogelijk.

Wil je goede software om muziek mee af te spelen? Probeer dan de nieuwe versie van Winamp via deze link.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.