Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Nieuwe versie iTunes met focus op klassieke muziek

iTunes aangepast voor streamen en downloaden klassieke muziek.

iTunes is aangepast voor streamen en downloaden klassieke muziek.

Apple bracht deze week versie 12.3.2 van iTunes uit. Deze versie van het programma om muziek te downloaden, streamen of luisteren biedt een groot aantal bugfixes en ook het downloaden en streamen van muziek gaat nog even sneller. De echte reden om deze nieuwe iTunes versie te downloaden zit hem in een uitbreiding van Apple Music. 

De software van Apple voor het streamen van muziek, die onderdeel uitmaakt van iTunes, bevat namelijk grote verbeteringen voor liefhebbers van klassieke muziek. Het aanbod aan klassieke muziek dat je via Apple Music kunt streamen of downloaden is niet groter geworden. Wel heeft Apple wijzigingen doorgevoerd in de manier waarop informatie over muziek wordt getoond.

In de overzichten met playlists, albums en tracks voor klassieke muziek in Apple Music worden onder meer de uitvoerende artiesten en de componist getoond. Verder vallen ook de werken waar bepaalde klassieke muziek van afkomstig is terug te lezen op de overzichtspagina’s in Apple Music. De nieuwe weergavemogelijkheden zijn overigens nog niet bug-vrij. Veel klassieke muziekstukken hebben lange titels en veel uitvoerende artiesten of meerdere componisten. Deze info wordt nog niet altijd mooi weergegeven.

Nu downloaden?

Je vindt de nieuwste versie van iTunes hier. Ook toekomstige versies van iTunes voor Windows kun je via deze link downloaden. Heb je een Mac? Dan vind je de iTunes software terug via de Mac app-store. Verder geven zowel de Windows als OS X versie van iTunes aan dat er een nieuwe versie te downloaden is.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.