Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Nieuwe versie qBittorrent: nog sneller muziek downloaden

Gratis Downloaden qBittorent

Downloaden qBittorent

Een van de beste programma’s om te downloaden via het bittorrent protocol is qBittorrent. Van dat download-programma verscheen gisteren een nieuwe versie. Vanwege een fout in de Windows versie van de software werd bijna gelijk na de eerste release een update onder een nieuw versienummer uitgebracht. Daarmee komt het versienummer voor de qBittorrent software nu uit op 3.1.1.

qBittorrent is gratis software om films, software en muziek te downloaden via het Bittorrent p2p protocol. Helaas is het aanbod aan illegale downloads die beschikbaar zijn via Bittorrent ontzettend groot. Toch kun je ook prima gratis muziek downloaden via Bittorrent die je legaal mag luisteren en verspreiden. Daarnaast is het in Nederland momenteel niet verboden om te downloaden via Bittorrent. Alleen het uploaden (verder verspreiden) van materiaal waarop copyright berust is illegaal.

De ontwikkelaar achter qBittorrent startte in 2006 met de eerste versie van dit handige downloadprogramma. Inmiddels is de software al aanbeland bij versie 3, veel van de oorspronkelijke plannen achter het programma staan echter nog als een huis.

Zo is de software nog steeds helemaal gratis en worden geen advertenties getoond. Ook biedt de software nog steeds versies aan om muziek te downloaden op zowel Apple Mac, Windows en Unix/linux computer. Hieronder zie je een schermafbeelding van de qBittorrent software zoals deze er op een Linux computer uitziet.

qBittorent: ook om muziek te downloaden op Linux computers

qBittorent: ook om muziek te downloaden op Linux computers

Tenslotte is qBittorrent een van de snelste programma’s om te downloaden via Bittorrent en draait de software mede daarom ook prima op oudere computers. Wil je een oude computer gebruiken om te downloaden via bittorrent? Dan is qBittorrent een hele goede keuze.

Tenslotte…

Wil je downloaden via bittorrent maar weet je niet precies hoe dat moet? Op downloadcentrum.com staat een uitgebreide handleiding waar je kunt lezen hoe je precies moet downloaden met software zoals qBittorrent. Je vindt die handleiding via de volgende link: Bittorrent download handleiding. Ook op deze site uiteraard een (ietwat minder uitgebreide) handleiding om muziek te downloaden met bittorrent.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.