Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Nieuwe versie van Bittorrent downloadprogramma Frostwire

muziek-downloaden-frostwire

Frostwire

Frostwire is een in Java geschreven bittorrent downloadprogramma. Het programma komt in varianten specifiek geschreven voor Windows, Linux en Mac OSX, voor iedere desktop gebruiker een versie naar keuze dus. Met Bittorrent download je snel en eenvoudig muziek via p2p techniek. Helaas werkt Frostwire namelijk sinds versie 5 uitsluitend met bittorrent downloads. Het gnutella p2p netwerk, waarmee frostwire ook werkte, is in versie 5 uit het programma gehaald.

Frostwire komt standaard met een aantal extra programma’s zoals de Ask! toolbar. Let er tijdens de installatie op dat Frostwire geinstalleerd wordt zonder extra toevoegingen. Vink uit dat je de ask-toolbar niet wilt installeren. Nieuw in deze versie van Frostwire is onder andere het laten vallen van de 30% upload verplichting. Met oudere versies van Frostwire was je verplicht minimaal 30% van je eigen download ook te uploaden. Dit uiteraard om het muziek downloaden van Frostwire en Bittorrent levend te houden. Met deze nieuwe versie van Bittorrent is het niet langer nodig om je eigen downloads levend te houden. Goed nieuws lijkt ons, downloaden is namelijk niet illegaal, uploaden van muziek in sommige gevallen wel. In plaats van de 30% upload-regel kun je als downloader met Frostwire nu zelf kiezen welk percentage je upload.

Andere aanpassingen zijn onder andere een aangepast foutmeldingen systeem. Ook is het update systeem van Frostwire voor mac gebruikers iets vergemakkelijkt. Ook werkt de http-fetcher, die gebruikt wordt voor het download van torrent bestanden voor je muziek downloads, iets sneller. De download de nieuwe versie van Frostwire op de site van de ontwikkelaar. Je vindt die op deze url.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.