Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Nieuwe versie van Frostwire downloadprogramma uitgebracht

Frostwire is een van de beste gratis programma’s om muziek te downloaden via het Bittorrent protocol. Afgelopen week kwam er een nieuwe versie uit van dit downloadprogramma. In versie 5.3.6. werden vooral een aantal bugs gefixed. Ook biedt het programma ondersteuning voor een aantal nieuwe muziekformaten.

De gratis software Frostwire werd oorspronkelijk geschreven voor het Gnutella p2p protocol. Vanwege diverse oorzaken werd vanaf versie 5 het Gnutella protocol niet langer ondersteund maar bood het programma alleen nog muziek downloads aan via Bittorrent, een ander populair p2p protocol.

gratis muziek downloaden Frostwire

Frostwire interface

Frostwire ontstond trouwens toen de makers van het eveneens gratis te downloaden Limewire gedwongen werden code toe te voegen aan haar software die illegale downloads tegen moest gaan. Een groep programmeurs van Limewire besloot toen om Frostwire te ontwikkelen op dezelfde basis als Limewire, maar dan zonder de gewraakte code.

Nadeel aan Frostwire is wel dat het programma standaard geleverd wordt met een Ask-toolbar. Die toolbar wil je liever niet op je computer. Let erop dat je tijdens de installatie van Frostwire de toolbar uitvinkt.

Is de download software eenmaal geïnstalleerd (eerst hier de software even downloaden) op je computer dan ben je binnen de korste keren bezig met het downloaden van muziek. Let er wel op dat je alleen muziek download die legaal te downloaden is. Het downloaden van muziek waarop je geen rechten hebt is namelijk illegaal en kan dus strafbaar zijn.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.