Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Nieuwe versie van muziek downloadprogramma Frostwire

frostwire-versie-5-13-muziek-downloadprogramma

Frostwire 5.13

Frostwire is een van de meest populaire programma’s om muziek en andere media te downloaden. Afgelopen weekend bracht de community rondom Frostwire versie 5.13 uit van dit downloadprogramma. In tegenstelling tot versie 4 kan met versie 5 en hoger van Frostwire alleen nog maar muziek gedownload worden via het Bittorrent p2p prototcol. Zoals je kunt lezen in de handleiding voor het downloaden van muziek via Frostwire is het programma gebaseerd op Limewire. Maar sinds Frostwire het gnutella netwerk niet meer gebruikt om muziek vanaf te downloaden maar alleen nog maar bittorrent ondersteunt houdt elke vergelijking met Limewire op.
Let tijdens het installeren van deze nieuwe versie van Frostwire trouwens goed op. Er zit een installatie van de Ask toolbar bij deze installatie in die je uit kunt vinken. Verder biedt deze nieuwe versie van Frostwire een lange lijst aan verbeteringen. Zo worden de zoekresultaten sneller getoond maar kijkt het programma ook in vergelijkbare torrent bestanden om te zien of hier delen van de huidige download uit gehaald kunnen worden.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.