Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

qBittorrent ontwikkelaars brengen versie 3.3.5. van programma uit

Muziek downloaden met qBittorrent

qBittorrent

De ontwikkelaars van het gratis en open-source downloadprogramma qBittorrent brachten gisteren versie 3.3.5. uit van hun populaire Bittorrent-client.

Nieuw in deze versie van qBittorrent is onder andere de mogelijkheid tot het ontvangen van een melding op je bureaublad als een nieuwe torrent wordt toegevoegd.

qBittorrent is enorm populair

qBittorrent wordt al sinds 2006 ontwikkeld. In de loop der jaren is het programma uitgegroeid tot het meest populaire programma om muziek te downloaden via torrents en magnets. Vooral de afwezigheid van spyware en adware heeft gezorgd voor de het grote aantal gebruikers van de tool. Maar ook de vele mogelijkheden van het programma spreken veel gebruikers aan.

Overigens is qBittorrent niet moeilijk om te gebruiken. Experts kunnen tot in detail vastleggen hoe zijn hun muziek downloaden terwijl beginnende gebruikers snel en eenvoudig gelijk kunnen beginnen met het downloaden via torrents.

Nu downloaden

Gebruik je qBittorrent al om te downloaden via torrents of magnet-links? Dan is het een update aan te raden. Ben je op zoek naar een handig programma om snel, makkelijk en zonder adware of spyware te downloaden via torrents? Dan is qBittorrent een goede keuze. Voor zowel beginnende gebruikers als voor mensen die al jaren ervaring hebben met het downloaden via torrents is het programma erg geschikt.

Wil je meer informatie over gratis muziek downloaden via torrents of magnets met qBittorrent? Lees dan deze handleiding over dit onderwerp. Realiseer je wel dat het gebruik van qBittorrent illegaal is als je muziek download waarop rechten berusten. Dit betekent overigens niet dat alles wat je download met het programma illegaal is: steeds meer artiesten en labels verspreiden hun muziek legaal via Bittorrent vanwege het gratis karakter van torrents en de goede reclame die het oplevert.

qBittorrent interface

qBittorrent interface

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.