Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Software update: Frostwire 5.4.0. Bittorrent downloadprogramma

Muziek downloaden van het internet kan natuurlijk via het Bittorrent p2p protocol. Veel artiesten distribueren hun muziek via het p2p netwerk om zo meer bekendheid en meer fans te krijgen. Er zijn zelfs verhalen bekend van artiesten en bands die via Bittorrent doorbraken en zo een platencontract kregen. Om via Bittorrent muziek te kunnen downloaden heb je software nodig. De meeste software om muziek te downloaden via Bittorrent is gratis te downloaden. Een van de gratis programma’s om muziek te downloaden is het hier al eerder besproken Frostwire.

Van de Frostwire downloadsoftware kwam deze week een nieuwe versie uit die als versienummer 5.4.0 meekreeg. Frostwire is software die geschreven is in Java. Daarvoor werkt het programma op een groot aantal besturingssystemen. Zo zijn er versies voor Mac, Linux, Android en uiteraard ontbreekt ook de Windows versie niet. De gratis Frostwire software om te kunnen downloaden via Bittorrent kun je downloaden via deze link.

Sinds Frostwire als versie 5 werd uitgebracht ondersteunt de gratis software alleen nog maar downloads via het Bittorrent netwerk. Voor die tijd werkte Frostwire ook met het Gnutella netwerk maar vanwege copyright problemen met dat netwerk besloten de ontwikkelaars om vanaf versie vijf alleen nog maar downloads via het Bittorrent netwerk mogelijk te maken. Frostwire is trouwens gemodelleerd naar de Limewire software, de interface van Frostwire kan je dus bekend voorkomen.

frostwire downloadprogramma muziek downloaden

De interface van het downloadprogramma Frostwire

Uiteraard is het illegaal om muziek en andere bestanden te verspreiden waarvan je geen eigenaar bent. Let daarom goed op tijdens het downloaden via Bittorrent of je download legaal wordt aangeboden. Is dat niet het geval kijk dan of je via andere bronnen, Spotify bijvoorbeeld, toch deze muziek kunt luisteren.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.