Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Sony start nieuwe muziek streaming dienst op basis van Spotify

Playstation Music.

Playstation Music.

Klanten van Sony Unlimited zullen binnenkort een aanbieding ontvangen van die online muziekdienst. Sony zal namelijk stoppen met Sony Unlimited en zal binnenkort van start gaan met nieuwe streaming muziekdienst die onder de naam Playstation Music zal worden aangeboden. Playstation Music zal voor gebruikers van Sony Unlimited onder dezelfde voorwaarden streaming muziek aanbieden. Verder krijgen Sony Unlimited klanten de laatst maand gratis toegang tot de dienst.

Sony Unlimited is in een groot aantal landen actief op de markt voor streaming muziek. Ook in Nederland is het mogelijk om betaald en gratis muziek te streamen via Sony Unlimited. Vanwege de teruglopende belangstelling voor Sony Unlimited door de opkomst van Spotify en Deezer heeft Sony besloten te stoppen met haar eigen Unlimited muziekdienst en onder de Playstation naam een kloon van Spotify te gaan aanbieden.

Playstation Music zal zich vooral richten op gamers die tijdens het spelen van spelletjes graag online muziek willen luisteren. Playstation Music zal op een Playstation 3 of 4 eenvoudig te bedienen zijn, ook tijdens het gamen. Sony is daarnaast van play om voor gamers extra mogelijkheden in de software aan te bieden zodat het voor gamers met een Playstation nog aantrekkelijker wordt om een abonnement af te sluiten op deze nieuwe muziekdienst.

Ook voor Xperia

Naast software voor Playstation zal Sony ook Xperia smartphone en tablet bezitters de mogelijkheid bieden tot afsluiten van een Playstation Music abonnement. In de betaalde variant van de software zullen mobiele gebruikers en mensen die muziek streamen op hun tablet gratis muziek kunnen downloaden om deze later te luisteren. Deze mogelijkheid zit natuurlijk ook in de Spotify software. Of ook andere mogelijkheden zoals afspeellijsten en het ontdekken van nieuwe muziek ook in Playstation Music zal worden aangeboden is nog onduidelijk.

bron: muziekstreamen.com

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.