Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Spotify: snel playlists met nieuwe muziek downloaden en luisteren

Top 40 muziek downloaden en luisteren met Spotify afspeellijsten.

Spotify

Het gebruik van streaming muziek diensten zoals Spotify groeit hard. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van deze online muziek dienst om gemakkelijk nieuwe muziek te downloaden en luisteren. De Spotify programma’s voor iPad, iPhone en Android smartphones werken erg intuïtief en ook de web-interface om muziek te luisteren op computers en laptops werkt prima.

Daarnaast heeft ook het gratis muziek luisteren met Spotify aan populariteit gewonnen. Zeker sinds Spotify het luisteren naar muziek met Spotify op smartphones en tablets heeft opengesteld voor gebruikers van Spotify die niet voor een abonnement betalen is het gebruik ervan enorm gestegen.

Nieuwe muziek downloaden met Spotify

Het vinden van afspeellijsten (playlists) met nieuwe muziek voor Spotify om zo nieuwe muziek te downloaden of om juist alle top 40 muziek in een playlist te krijgen is niet altijd gemakkelijk. Handmatig alle liedjes uit de top 40 opslaan in een eigen playlist is een boel werk. Daarnaast verandert de top 40 regelmatig waardoor je continue bezig bent met het bijwerken van je Spotify playlist.

Gelukkig zijn er handige websites waar je kant-en-klare afspeellijsten kunt downloaden die je kunt gebruiken om gratis muziek te downloaden of te luisteren. Om dit te kunnen doen heb je uiteraard wel een Spotify Premium abonnement nodig. Met gratis Spotify kun je namelijk geen afspeellijsten afspelen met daarop liedjes die je zelf uitkiest.

Een van de websites waar je heel handig nieuwe afspeellijsten voor muziek kunt downloaden en importeren in Spotify is de Billboard website. Op deze website vind je een groot aantal hitlijsten waarin alle populaire muziek terug te vinden zijn. Met een druk op de knop kun je via Billboard de populairste afspeellijsten voor top 40, rap, urban, country of dance muziek downloaden.

In onderstaand screenshot is te zien hoe de link eruit ziet om de top 40 lijst van Billboard ineen keer te openen in Spotify. Kies bovenaan de pagina voor ‘Play entire chart’ om deze afspeellijst te openen in Spotify. Ook kun je bij losse liedjes kiezen voor ‘Listen’ en dan voor ‘Spotify’ om losse liedjes te luisteren in Spotify.

Top40 muziek downloaden met Spotify, gratis luisteren op internet

Selecteer ‘Play Entire Chart’ om alle muziek ineens te downloaden in Spotify.

Deze afspeellijst opent zich automatisch in Spotify, als dat programma tenminste wel op je computer, laptop of smartphone staat, waarna de je muziek gelijk kunt luisteren. Ook kun je in Spotify deze muziek uiteraard offline beschikbaar maken. Door op deze manier de muziek te downloaden kun je deze op een later moment luisteren.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.