Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Tribler: gratis muziek downloaden met Nederlands p2p programma

Tribler

Tribler

Bittorrent is een van de meest bekende manieren om gratis muziek te downloaden. En hoewel de media vaak anders suggereren is het aanbod aan legale muziek die je via het p2p protocol kunt downloaden enorm. Denk bijvoorbeeld aan de Bittorrent bundles: gratis muziek downloads van bekende artiesten die wereldwijd enorm populair zijn.

Om gratis muziek te downloaden via Bittorrent heb je twee dingen nodig: allereerst natuurlijk een Bittorrent programma. Ook een torrent of magnet bestand is noodzakelijk. Op deze pagina vind je allereerst informatie over een Bittorrent programma dat in Nederland ontwikkeld is. Ook vind je links naar websites met legale muziek downloads.

Gratis muziek downloaden met Tribler

Als je via Google zoekt op Bittorrent downloadprogramma’s dan kom je algauw terecht op bekende software zoals uTorrent of Frostwire. Met deze downloadprogramma’s is niets mis, sterker nog, ze voldoen prima als je wil downloaden via Bittorrent. Maar naast deze bekende programma’s zijn er ook alternatieven die erg goed en soms zelfs beter werken.

Een van de minder bekende programma’s om te downloaden via Bittorrent is Tribler. Bijzonder aan Tribler is dat het programma oorspronkelijk werd ontwikkeld door een groep Nederlandse studenten. Mede door financiering van de Nederlandse overheid konen zijn jarenlang werken aan dit open-source Bittorrent programma.

Voordelen Tribler

Tribler kent een aantal voordelen vergeleken met alternatieve programma’s zoals uTorrent en Frostwire. De belangrijkste reden om voor Tribler te kiezen is voor ons de Nederlandse achtergrond van de software. Maar ook biedt Tribler anonieme downloads aan via Bittorrent. Wil je anoniem gratis muziek downloaden dan is Tribler een van de beste programma’s.

Ook de open-source opzet van Tribler is een groot voordeel. Want omdat iedereen kan meewerken aan het ontwikkelen van Tribler zijn er versies van het Bittorrent programma voor elk denkbaar besturingssysteem. Uiteraard ontbreken Windows, Apple en Unix/Linux versies niet. Wil je gratis muziek downloaden op je Mac? Dan is Tribler een goed alternatief voor uTorrent.

Tribler interface - een van de beste bittorrent downloadprogramma's om gratis muziek te downloaden.

Tribler interface – een van de beste bittorrent downloadprogramma’s om gratis muziek te downloaden.

Tribler downloaden

Wil je gratis muziek downloaden met Tribler? Dan kun je het programma via deze link gratis downloaden. Via dezelfde website van het Tribler project kun je lezen hoe je het programma moet installeren, wat je moet doen bij problemen en waar je plugins en vertalingen kunt downloaden. Om torrent of magnet links voor gratis muziek te downloaden verwijzen we je graag naar Google.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.