Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Update voor qBittorrent downloadprogramma

qbittorent-muziek-downloaden

QBittorent

QTorrent is een relatief nieuwe Bittorrent client die vanuit de open-source gemeenschap wordt ontwikkeld. Voordeel van een open-source downloadprogramma is dat de software gratis te gebruiken is en daarnaast door een grote groep gebruikers regelmatig wordt bijgewerkt. QTorrent wordt ontwikkeld door een Franse student. Hij werkt al sinds 2006 aan dit gratis downloadprogramma dat je kunt gebruiken om muziek, films en media te downloaden met behulp van een torrent bestand.

QTorrent is vandaag uitgebracht als versie 2.8.5. maar al sinds versie 2.0 lijkt de interface sterk op die van het eveneens gratis programma uTorrent. Ben je op zoek naar een snel en handig downloadprogramma voor het downloaden van muziek? Dan is QTorrent wellicht een goed idee. Er bestaan versie van het programma voor Linux, Mac, Windows en FreeBSD. Deze nieuwe versie biedt een aantal verbeteringen. Meer daarover lees je op de site van de maker van dit muziek download programma.

Je vindt het programma via deze link. Let wel op dat je de versie kiest die geschikt is voor jouw computer.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.