Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Usenet downloadprogramma SABnzbd versie 0.6.10 uitgebracht

usenet downloadprogramma sabnzdb

sabnzbd

SABnzbd is naast Spotnet de favoriete usenet download tool van de redactie van gratismuziekdownload.nl. Het downloadprogramma is eenvoudig te bedienen via de browser. Daarnaast doet het zijn werk prima: het programma gebruikt dankzij de voordelen van usenet de volledige bandbreedte van je internet verbinding tijdens het downloaden. Hierdoor download je in een mum van tijd mp3 muziek bestanden andere gegevens. Daarnaast pakt het programma automatisch de gedownloade mp3 bestanden uit en mocht er een fout tussen zitten dan probeert SABnzbd dat automatisch op te lossen door gebruik van autopar.

Ander voordeel van SABnzbd als muziek downloadprogramma is de grote verscheidenheid aan ondersteunde besturingssystemen. Zo werkt het muziek download programma onder Windows, Linux/unix en Apple maar ook op Synology, Qnap en andere NAS systemen. Dit maakt het programma de ideale downloadtool, als je tenminste een betaald usenet abonnement hebt voor het muziek downloaden van nieuwsgroepen.

Nieuw in versie 0.6.10 van SABnzbd zijn een aantal kleine verandering. Zo kan het programma beter overweg met fout geformuleerde bestandspaden. Ook maakt het programma nu eenvoudig terug te zetten backups van de systeeminstellingen van SABnzbd. Daarnaast zijn een groot aantal bugfixes doorgevoerd die ervoor zorgen dat het programma ook onder Apple (OSX) stabieler werkt. Wil je SABnzb zelf eens proberen? Je download dit usenet downloadprogramma via deze link. Nogmaals, het is aan te raden SABnzbd alleen te gebruiken in combinatie met een betaald nieuwsgroepen abonnement. Hierdoor voorkom je dat mp3 muziek bestanden en andere downloads niet compleet zijn op de gratis server van je provider.

 

1 reactie opUsenet downloadprogramma SABnzbd versie 0.6.10 uitgebracht

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.