Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Usenet downloads met nieuwe versie SABnzbd

Usenet download programma SABnzbd kreeg vandaag een nieuwe versie. Van het veelgebruikte en erg gebruikersvriendelijke programma verscheen vandaag versie 0.6.12. De enige veranderingen in dit programma zijn drie kleine bugfixes. Belangrijkste van die drie aanpassingen een aanpassing die het mogelijk maakt om ook zipfiles van een klein aantal websites te downloaden.

SABnzbD is een van de meest populaire programma’s om met behulp van NZB bestanden van nieuwsgroepen muziek en films te downloaden. Via Google zoek je een NZB bestand op waarna je het inlaadt in SABnzbD. Dit doe je via de webbrowser. Nadat het NZB bestand is ingeladen start SABnzbD gelijk met de muziek download uit de meest populaire nieuwsgroepen. Het is aan te raden om SABnzbD te gebruiken in combinatie met een betaald nieuwsgroepen abonnement. Heb je een gratis provider abonnement op een nieuwsgroepen server dan is de retentie vrij laag.

sabnzbd-usenet-downloaden

SABnzbd interface

SABnzbD zelf downloaden doe je via de website van de makers. Die vind je hier. SABnzbD is verkrijg als software voor Mac, Linux en uiteraard Windows. Hieronder een screenshot van het programma. Wil je meer lezen over muziek downloaden NZB bestanden in combinatie met nieuwsgroepen? Lees dan onze handleiding downloaden met NZB.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.