Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

uTorrent downloadprogramma komt met betaalde dienst

µTorrent kondigde afgelopen zomer aan dat het bedrijf met een betaalde variant van haar Bittorrent downloadprogramma zou komen. Afgelopen weekend kwam die abonnementsdienst beschikbaar voor een forse prijs van ruim €23. De betaalde variant van het Bittorrent downloadprogramma heeft onder meer een ingebouwde virusscanner en is momenteel alleen beschikbaar voor mensen die willen downloaden en die Windows op hun computer hebben draaien.

Naast een ingebouwde virusscanner biedt de betaalde versie van uTorrent een mediaspeler met ondersteuning voor allerlei muziek en film formaten. Ook is het mogelijk om gedownloade muziek om te zetten naar een formaat geschikt voor ‘popular devices’. Hiermee kun je waarschijnlijk je gedownloade muziek en films omzetten naar een formaat dat ook op je tablet en smartphone zal draaien.

De betaalde versie van uTorrent was al beschikbaar voor een kleine groep gebruikers die de nieuwe dienst konden testen. Sinds dit weekend kan dus iedereen een betaalde versie van uTorrent downloaden. Voordat dat echter kan moet je de gratis versie van het programma downloaden en installeren. Pas daarna kun je de versie upgraden naar de betaalde variant. Maar dit werkt dus alleen als je een Windows computer gebruikt om te downloaden. Betalen voor het programma doe je via iDeal of je creditcard.

uTorrent is momenteel een van de meest populaire programma’s om gratis muziek te downloaden. Ook voor films en andere bestanden wordt uTorrent veel gebruikt. Waarom de fabrikant nu met een betaalde variant van het downloadprogramma komt is onduidelijk. Als je gratis muziek wilt downloaden is het vreemd om daarvoor een betaald programma te kopen dat in essentie weinig verschilt van de gratis variant van hetzelfde programma.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.