Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

uTorrent downloadprogramma krijgt nieuwe versie

utorrent-download-programma-nieuwe-versie

utorrent

uTorrent is een van de meest populaire bittorrent clients vandaag de dag. Met het downloadprogramma kunje met behulp van torrent bestanden eenvoudig muziek en media van het internet downloaden. Van uTorrent verscheen vandaag een nieuwe versie die luister naar versie 3 build 25583. Nieuw in deze versie van uTorrent is onder andere de mogelijkheid om video via een torrent bestand te streamen. Daarnaast biedt deze nieuwe versie van uTorrent onder andere verbeterde grafiekjes van je downloads en zijn een groot aantal fixes in de software doorgevoerd.

Een andere handige toepassing van deze nieuwe uTorrent versie is het feit dat je client kunt besturen via een webbrowser. Dit betekent dat je hem dus ook via je iPhone of Android telefoon kunt bedienen.Ook is er vanaf heden een 64 bit versie van uTorrent beschikbaar. Deze versie van uTorrent wordt op dit moment alleen aangeboden als bèta en loopt qua versienummer en ontwikkeling niet gelijk met de versie je met de link hieronder kunt downloaden.

Als je deze nieuwe versie van het bittorrent downloadprogramma uTorrent zelf wilt proberen dan kun je hem downloaden via deze link. De download is slechts 600 kilobyte groot dus daar hoef je het zeker niet voor te laten. Veel download plezier alvast!

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.