Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloads naar je Blackberry overzetten

Blackberry smartphones zijn in Nederland erg populair. Naast Android smartphones en iPhones is de Blackberry de best verkochte smartphone. Naast bellen en pingen kun je je Blackberry ook prima gebruiken om gedownloade muziek op af te spelen. Hieronder lees je hoe je eenvoudig muziek downloads van je computer naar je Blackberry overzet.

muziek-downloads-blackberry

Muziek naar Blackberry

Sluit om te beginnen je Blackberry toestel aan op je computer. Kies in het scherm op je Blackberry voor ‘opties’. Hier moet je namelijk de massaopslagmodus van je Blackberry aan zetten zodat je eenvoudig nieuwe mp3 bestanden op je Blackberry kunt zetten. Afhankelijk van je Blackberry en de taal waarin je hem gebruikt kies in het veld ‘ondersteuning’ voor de optie ‘Media Transfer Protocol’. Zet deze MTP optie op je Blackberry op aan. Druk vervolgens op de menutoets van je smartphone en kies daarna voor ‘Opslaan’.

Als je nu op je computer naar deze computer of de windows verkenner gaat dan zal je Blackberry smartphone als verwisselbare schijf worden weergegeven. Open je Blackberry en maak een nieuwe map aan die je muziek of music noemt. In deze map kun je vervolgens elke willekeurige muziek download neerzetten om deze, zodra je je Blackberry hebt losgekoppeld van je computer, af te spelen met de Mediaspeler
software op je toestel.

Om je gedownloade muziek collectie overzichtelijk te houden is het verstandig om de map muziek of music op je Blackberry een duidelijke structuur aan te houden. Kies bijvoorbeeld voor een organisatie van je mp3 bestanden op artiest, album of maak bijvoorbeeld een map aan met top 40 muziek.

Wil je muziek verwijden van je Blackberry? Ook daarvoor kun je het Media Transfer Protocol gebruiken. Om dezelfde manier als dat je muziek downloads op je Blackberry zet kun je ze er ook vanaf halen. Surf in de windows verkenner naar je Blackberry en verwijder daar muziek die je te vaak hebt gehoord. Door regelmatig je Blackberry van nieuwe muziek downloads te voorzien heb je altijd de leukste mp’s voor onderweg!