Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Kun je gratis muziek downloaden met Spotify?

Kun je gratis muziek downloaden met Spotify?

Kun je gratis muziek downloaden met Spotify?

Over Spotify wordt op verschillende plekken online geschreven. Iedereen weet dat Spotify te maken heeft met het betaald of gratis luisteren van muziek via internet. Daarnaast weten de meeste mensen ook dat Spotify zowel op smartphones, tablets en computers gebruikt kan worden; via apps op mobiele apparaten (iPhone, iPad en Android) en via een programma of een website op computers of laptops.

Hier lees je hoe je gratis muziek kunt streamen met Spotify.

Daarnaast is er ook bij veel mensen onduidelijkheid over de exacte mogelijkheden van Spotify. Wat veel mensen bijvoorbeeld niet weten is een antwoord op de vraag of je met Spotify nu ook gratis muziek kunt downloaden. Daarom vandaag op gratismuziekdownload.nl een antwoord op die vraag. Kun je gratis muziek downloaden met Spotify. 

En, kan dat?

En om maar gelijk met de deur in huis te vallen, gratis muziek downloaden met Spotify kan niet. Je kunt met Spotify geen muziek bestanden (in mp3 formaat bijvoorbeeld) opslaan op je computer of laptop. Ook kun je op mobiele telefoons geen muziek downloaden met Spotify zonder daarvoor te moeten betalen.

Logisch natuurlijk: om muziek te luisteren die jij zelf  uitkiest heb je een betaald abonnement op Spotify nodig. En daarmee is het dus gelijk onmogelijk om gratis muziek te downloaden met Spotify. Daarnaast is Spotify een gerespecteerd bedrijf: gratis muziek downloaden is in de meeste gevallen illegaal. Spotify zal daar nooit aan meewerken.

Wat kan er wel?

Je kunt met Spotify op zowel computers, laptops als smartphones en tablets gratis muziek luisteren. Je kunt dan echter niet zelf kiezen wat je wil horen, op basis van jouw muzikale voorkeur (die je zelf kunt aangeven) maakt Spotify afspeellijsten met muziek die jij leuk vindt.

Heb je een abonnement op Spotify dan kun je wel muziek downloaden op je smartphone of tablet. Je krijgt dan geen mp3 bestanden die je vervolgens kun beluisteren; met Spotify kun je alleen muziek downloaden door deze offline beschikbaar te maken. Vervolgens kun je deze muziek via de Spotify app luisteren terwijl je smartphone of tablet niet online is.

Tenslotte

Spotify is in de eerste plaats een bedrijf dat online muziek streaming aanbiedt. Het offline beschikbaar maken van muziek kan gezien worden als ‘muziek downloaden’. Toch blijft de muziek die je offline beschikbaar maakt alleen te beluisteren in Spotify. En daarmee blijft Spotify dus echt een muziek streaming dienst en geen muziek download dienst.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.