Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Review van de PadPivot: een houder voor je tablet

De PadPivot houder voor iPad en tablet

De PadPivot

Van Mobilefun.nl ontvingen we de PadPivot, een houder waar je je Android tablet of iPad op kunt plaatsen zodat je hem makkelijker kunt gebruiken. Hierbij een korte review van deze handige gadget die je op verschillende manieren kunt gebruiken om je tablet vast te zetten.

De PadPivot komt in een fancy verpakking met daarin een aantal accessoires. Essentieel in de doos zijn natuurlijk de PadPivot zelf en een setje met stickers die je op de achterkant van je tablet moet plakken. Die stickers heb je nodig: pas na het plakken van deze sticker blijft je tablet namelijk pas vastzitten aan de PadPivot.

Het gebruik van de PadPivot wijst zichzelf. Na het voorbereiden van je tablet door het plakken van de sticker en het verwijderen van de folie op de PadPivot zelf blijft je tablet vastkleven aan de PadPivot. Deze kun je vervolgens overal waar je wilt werken neerzetten. Zo past de PadPivot prima over je been maar is het ook mogelijk om je tablet op tafel te zetten.

PadPivot review

De PadPivot heeft een gewelfde onderkant waardoor hij gemakkelijk op je schoot blijft staan.

Conclusie

Na ontvangst van de PadPivot hebben we deze enige dagen veel gebruikt. Na verloop van tijd bleek de sticker waar je je tablet op moet vastkleven niet meer goed te werken. Volgens de handleiding moet je de sticker schoonmaken door er plakband op te plakken en dat er vervolgens af te trekken. Nadat dat gebeurd was werkte de PadPivot weer als vanouds. Elke paar dagen deze handeling herhalen lijkt echter wel wat veel het goede.

Afgezien van de matige kwaliteit van de sticker is de PadPivot een prima houder voor je iPad of tablet. Zeker de gewelfde onderkant die prima op je knie past is ideaal voor gebruik op de bank of in bed. Verder is de PadPivot erg vriendelijk geprijds. Voor €33,99 zul je nergens een betere houder voor je tablet vinden.