Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Smartphone / Tablet

Je mobiele telefoon kun je op veel manieren gebruiken. Veel mensen zetten hun GSM tegenwoordig in om er muziek op te luisteren. Hier lees je een aantal handleidingen over de manieren waarop je op mobiele telefoon naar gratis muziek kunt luisteren. Let wel op dat in sommige gevallen je telecom provider kosten in rekening kan brengen voor het gebruik van zogenaamde streaming muziek diensten. Voorbeelden van deze streaming muziek diensten zijn onder andere Spotify en Napster. Heb je een flat fee internetverbinding op je GSM dan zit je veilig, betaal je per MB dan is het voordeliger om thuis via je WiFi verbinding muziek op je GSM te zetten waarna je deze onderweg afspeelt.

Ook gebruiken steeds meer mensen tegenwoordig een tablet om muziek te luisteren. Populaire tablets als de iPad en diverse Android tegenhangers bieden een groot aantal mogelijkheden om gratis naar muziek te luisteren. Ook is er software beschikbaar waarmee je gratis muziek kunt downloaden op je tablet of iPad. Net zoals voor je GSM geldt ook voor je tablet of iPad dat je provider in sommige gevallen een vergoeding vraagt voor het downloaden of luisteren van muziek op je tablet.