Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden van SoundCloud op iOS

Gratis muziek downloaden van SoundCloud op iOS

Gratis muziek downloaden van SoundCloud op iOS

SoundCloud blijft een van de populairste websites voor legale gratis muziek downloads. Op de site bieden artiesten, dj’s en labels gratis hun nieuwste muziek aan. Bijvoorbeeld omdat ze graag nieuwe fans willen bereiken of ter promotie van een nieuw album.

Als je een iPhone of iPad hebt en op die iOS apparaten graag gratis muziek wil downloaden van SoundCloud dan is er nu een nieuwe en erg handig applicatie. Met SoundDownloader is het namelijk erg makkelijk om snel een liedje van SoundCloud te downloaden. De app is volledig gratis te downloaden uit de app-store of via deze link.

Hoe moet je muziek downloaden van SoundCloud?

Het is erg makkelijk om met de SoundDownloader app muziek te downloaden van SoundCloud. Allereerst moet je de app uiteraard installeren op je iPad of iPhone. Volg de link bovenaan deze handleiding en klik op ‘installeer’ of ‘install’ om de app aan je iPad of iPhone toe te voegen.

Open vervolgens de app door het icoon, dat je ook naast deze pagina ziet, aan te klikken op een van de startschermen op je iOS apparaat. Klik allereerst onderin het scherm op de het vergrootglas waaronder ‘search‘ staat. Met deze functie kun je het snelst beginnen met het gratis downloaden van leuke muziek.

Vervolgens kun je bovenaan het scherm dat zich nu opent gaan zoeken naar gratis muziek downloads op SoundCloud. Een letter is genoeg voor resultaten, hoe specifieker je zoekt hoe meer kans je hebt op de muziek die je wil downloaden (logisch ;)).

Interface van SoundDownloader op iOS.

Interface van SoundDownloader op iOS.

Heb je de door jouw gewenste muziek gevonden? Dan volstaat een druk op de blauwe pijl. Deze muziek die je graag wil horen zal nu automatisch gedownload worden. Je kunt al je downloads volgen in het tabblad ‘Downloads’. Ook kun je vanuit dit scherm, maar ook vanuit iTunes, de muziek gelijk luisteren. Gratis muziek downloaden van SoundCloud op iOS apparaten is helemaal niet moeilijk!