Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

De Beatles staan eindelijk op Spotify en Apple Music

De Beatles staan eindelijk op Spotify en andere muziekdiensten.

De Beatles staan eindelijk op Spotify en andere muziekdiensten.


Fans van de Beatles kunnen eindelijk op Spotify en Apple Music terecht. Na jaren van afwezigheid is sinds vandaag namelijk de volledige discografie van de band te vinden op alle grote streaming muziekdiensten. Spotify, Deezer, Tidal, Google Play en Apple Music bieden sinds afgelopen nacht bijna alle muziek van de Beatles online aan.

Naast de grote spelers op de markt voor streaming muziek hebben ook kleinere streaming aanbieders toegang gekregen tot de muziek van de Beatles. De komende weken zullen alle studio-albums van de Britse band beschikbaar komen. Ook de verzamelalbums en een aantal andere albums met Beatles muziek zullen online beschikbaar worden gemaakt.

Tot vandaag was het alleen mogelijk om Beatles muziek te downloaden via iTunes. Ook andere downloadwinkels voor muziek lieten gebruikers al Beatles muziek downloaden. Over de reden van het opeens toestaan van het streamen van Beatles muziek is niets bekend. Wellicht dat de rechtmatige eigenaar van de rechten op Beatles muziek een goede deal heeft kunnen sluiten.

Het nieuws over het beschikbaar komen van Beatles muziek op de streaming muziekdiensten hing al enige tijd in de lucht. In eerste instantie leek het er echter op dat slechts een muziekdienst uitverkoren zou worden tot het aanbieden van de muziek. Gelukkig is dat dus niet het geval: op deze manier profiteert iedereen van het online komen van de muziek.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.