Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Downloadrecord voor nieuwe single Adele


De nieuwe single van de Britse zangeres Adele is een enorm succes. ‘Hello’ brak twee records die al jaren in de boeken stonden. Een ding is in ieder geval zeker: de lange afwezigheid van Adele op het internationale muziekpodium heeft haar stem en gevoel voor muziek geen kwaad gedaan.

De records die Adele brak met de eerste single van het nieuwe album ’25’ stonden lang in de boeken. Vooral het downloadrecord van een single stond al even. In 2009 verkocht rapper Flo Rida in een week tijd 600.000 mp3’s van zijn single Right Round. Adele heeft in de eerste week dat de track gedownload kon worden meer dan 1 miljoen betaalde downloads verkocht.

Verder werd ‘Hello’ ook meer dan 25 miljoen keer gratis gestreamd via Youtube binnen een week. Ook dat lukte nog geen enkele artiest. Inmiddels staat de teller voor de Youtube video van ‘Hello’ op ruim 230 miljoen.

Hello op streaming muziekdiensten

Over het aantal maal dat ‘Hello’ via online muziekdiensten als Spotify en Apple Music werd beluisterd zijn nog geen cijfers bekend. Wel voert de track al geruime tijd het lijstje met top-hits op Spotify aan en ook op Apple Music en Deezer wordt ‘Hello’ ontzettend veel gestreamd.

Hieronder de videoclip van ‘Hello’ op Youtube. Wil je de track luisteren dan kan dat hier.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.