Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

FBI vraagt sollicitanten of ze illegaal muziek downloaden

Sollicitanten die een baan willen binnen de FBI krijgen een flinke vragenlijst voor hun neus. Niet alleen vragen of drugsgebruik of fraude staan op de lijst maar ook wil de FBI weten of sollicitanten ooit illegaal gratis muziek hebben gedownload. Het wel of niet downloaden van muziek uit illegale bron is geen reden om een sollicitant af te wijzen. Wie echter liegt over illegaal downloaden krijgt geen baan binnen FBI.

Een en ander blijkt uit een artikel in een Amerikaans tijdschrift. Daarin laat een medewerker van de FBI optekenen dat niet alleen fraudes en drugsmisbruik bedreigende factoren zijn voor een sollicitant binnen de FBI. Ook het gratis downloaden van met copyright beschermd materiaal is dat.

Illegaal downloaden is stelen

Tijdens de sollicitatieprocedure vraagt de FBI potentiƫle medewerkers hoeveel muziek, boeken films men in het verleden heeft gedownload. Dit gesprek wordt opgenomen en op een later moment vergeleken met een vragenlijst met daarin dezelfde vragen over illegaal downloaden. Blijkt uit deze vergelijking dat mensen de waarheid hebben verdraaid dan mag nooit meer binnen de FBI gewerkt worden.

De FBI is zo streng omdat een van de taken van de Federale Recherche het bestrijden van piraterij is. Bij het afspelen van films wordt een FBI waarschuwing getoond en ook tijdens het installeren van sommige software wordt een FBI waarschuwing gegeven. Verder sluit de FBI regelmatig download-websites voor gratis muziek en bestrijdt het bureau mensen die gratis software downloaden en verspreiden waarop copyright rust.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.