Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Nederlandstalige muziek downloaden en streamen met HitsNL

HitsNL - gratis muziek downloaden en streamen

HitsNL

Goed nieuws voor liefhebbers van Nederlandstalige muziek. Vandaag ging namelijk HitsNL online. HitsNL is een online muziekdienst die uitsluitend Nederlandstalige muziek aanbiedt. Een abonnement op de dienst kost per maand €4,00, waarbij gebruikers de eerste maand gratis muziek mogen downloaden en streamen. Na de proefperiode gaat het echte abonnement in, dat abonnement is maandelijks opzegbaar.

HitsNL is een dienst die wordt aangeboden door een aantal Nederlandse labels. Een woordvoerder liet weten dat dienst niet gezien moet worden als Spotify/Apple Music concurrent. De dienst is beter te zien als alternatief voor mensen die via die muziekdiensten onvoldoende Nederlandse muziek kunnen vinden. Omdat bijna alle Nederlandse labels meewerken aan HitsNL en omdat zij graag een succes willen maken van de dienst worden nieuwe albums van bekende artiesten zoals Marco Borsato als eerste aangeboden op HitsNL.

Mogelijkheden voor streamen en downloaden

Ondanks de opmerking dat HitsNL niet gezien moet worden als alternatief voor Spotify, Deezer of Apple Music vallen de overeenkomsten tussen de mogelijkheden van de verschillende diensten wel op. Zo is het op HitsNL mogelijk om muziek te downloaden om deze op een later moment via de speciale app te kunnen afluisteren. Verder wordt HitsNL aangeboden voor iOS en Android en bestaat er een mogelijkheid tot het streamen van muziek in een browser.

Ben je geïnteresseerd in deze nieuwe muziekdienst voor Nederlandstalige muziek? Via de site van HitsNL is het afsluiten van een abonnement snel geregeld. Vanaf de eerste dag kun je muziek downloaden en muziek streamen. Pas als je niet langer betaalt houden deze mogelijkheden weer op.

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.