Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Spotify Argentinië probeert Messi te behouden met speciale playlist

spotify

spotify

Zoals je ongetwijfeld hebt gelezen heeft Lionel Messi, een van de beste voetballers van de afgelopen jaren, besloten uit het nationale elftal van zijn geboorteland Argentinië te stappen. Zijn besluit om niet langer voor zijn land te gaan voetballen heeft tot grote teleurstelling geleid, zowel in Argentinië als daarbuiten.

Om Messi te overtuigen om toch te blijven spelen voor zijn nationale team heeft de Argentijnse tak van Spotify een speciale ‘Messi, don’t leave’ playlist samengesteld. In deze playlist, die zowel voor betalende als voor gratis gebruikers van Spotify te beluisteren is, staan allemaal tracks die de voetbalvedette moeten overtuigen toch te blijven spelen voor zijn moederland.

Tracks in de afspeellijst zijn onder andere ‘Hero’ van Mariah Carey, ‘Against all odds’ van Phil Collins en ‘Lets stay together’ van Al Green. Of deze lijst Lionel Messi op andere gedachten zal brengen is even afwachten. Welke track zou jij toevoegen aan onderstaande Spotify playlist?

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.