Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

µTorrent verder als betaald downloadprogramma om gratis muziek te downloaden

µTorrent

µTorrent

Het lijkt de wereld op zijn kop: gratis muziek downloaden met een programma waarvoor je moet betalen. Toch lijkt het erop dat µTorrent, het downloadprogramma van Bittorrent Inc, binnenkort alleen nog maar bruikbaar is voor mensen die dat doen. Bittorrent Inc is ontevreden met het verdienmodel van µTorrent en daarom zegt het bedrijf te gaan experimenteren met een betaalde versie van µTorrent.

µTorrent is een van de meest gebruikte downloadprogramma’s voor het gratis downloaden van muziek via Bittorrent. Maandelijks maken meer dan 150 miljoen mensen gebruik van het programma. Vooral in Amerika en Europa heeft µTorrent een groot marktaandeel.

Het bedrijf dat µTorrent ontwikkelt is minder blij met het verdienmodel van het downloadprogramma. De gratis versie levert alleen geld op doordat reclame in de vorm van bloatware wordt meegeleverd met elke installatie. Ook toont het programma reclame onder het gebruik. Hierdoor loopt het marktaandeel van µTorrent ecter terug.

Verder is er een betaalde versie. Deze versie, µTorrent Pro, kost 20 euro per maand. Het aantal mensen dat deze versie van µTorrent koopt lijkt echter klein. Vooral de extra functies van de Pro versie spreken maar weinig gebruikers aan. Maar ook het feit dat je moet betalen voor een programma om gratis muziek te downloaden is natuurlijk bijzonder.

Waarom µTorrent?

Belangrijke redenen om voor µTorrent te kiezen zijn onder meer de lage systeemeisen van de software. Maar ook het feit dat software gratis is speelt voor veel mensen een rol in het kiezen voor µTorrent. Verder heeft het programma een rijke historie waardoor de naamsbekendheid groot is.

Wil je gratis muziek downloaden met Bittorrent? Dan adviseren we je om een ander programma te gebruiken. Een goed alternatief is bijvoorbeeld Deluge. Dat programma stelt eveneens lage eisen aan de computer waarop het gebruikt wordt. Verder is Deluge ook gratis te downloaden.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.