Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Aankopen via iTunes beveiligd met tweestapsverificatie

Na kritiek op de beveiliging van iTunes biedt Apple in de laatste iTunes versie tweestapsauthenticatie. Hiermee is het downloaden van muziek, films en ebooks en het kopen van applicaties met iTunes veel veiliger. Als hackers via een malware of spyware programma je accountgegevens hebben buitgemaakt kunnen zij geen misbruik maken van je iTunes account.

Gisterenavond rolde Apple iTunes versie 12.3 uit. In deze nieuwe versie zit de betere beveiliging standaard ingebouwd. Als gebruiker moet je de tweestapsauthenticatie wel eerst instellen. Daarvoor is een mobiel telefoonnummer benodigd waarop Apple je na het ingeven van je gebruikersnaam en wachtwoord een code toestuurt. Pas na het correct intypen van deze code kun je betaald muziek downloaden uit iTunes.

iTunes 12.3 en iOS 9 (waar de nieuwe versie van iTunes standaard al is ingebouwd) werden gisteren aangekondigd. Per direct wordt de nieuwe en veilige iTunes versie uitgerold naar alle gebruikers van iTunes. Ook bezitters van een iPhone of iPad krijgen in de loop van de komende week de nieuwe iOS versie met veilige iTunes aangeboden. Gebruik je iTunes voor het downloaden van muziek of het aankopen van applicaties? Dan is het aan te raden om gelijk tweestapsauthenticatie aan te zetten.

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.