Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Album zonder geluid verwijderd van Spotify

‘Sleepify’ is de titel van een geluidloos album van de band Vulfpeck dat werd aangeboden via muziek streaming dienst Spotify. Ondanks het feit dat het volledige album volledig geluidloos is, heeft de plaat toch 20.000 dollar opgeleverd. Fans van de band hebben het album de opgelopen veelvuldig gestreamd. Aan het feestje voor Vulfpeck kwam gisteren een einde: Spotify verwijderde het volledige album.

Spotify heeft het geluidloze album verwijderd omdat het niet voldoet aan de algemene voorwaarden van streaming dienst. Vulfpeck nam het album op om geld te verdienen voor een tournee. De band riep haar fans op om het album Sleepify ’s nachts op repeat te zetten om zo geld te krijgen van Spotify. Elke keer dat een gebruiker een liedje voor minstens 30 seconden luistert via Spotify wordt de artiest namelijk betaald.

Met de actie heeft de band dus 20.000 dollar opgehaald. Een woordvoerder heeft laten al druk bezig te zijn met de tour die van het geld betaald gaat worden. In landen waar veel gebruikers het volledige album hebben gestreamd gaat Vulfpeck gratis optredens doen. Wie deze noviteit op Spotify wil beluisteren heeft dus pech. Waarschijnlijk kun je de ‘muziek’ wel gratis downloaden via andere wegen.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.