Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Apple fixt iTunes bug die muziek verwijdert uit bibliotheek

iTunes, het Apple programma voor het beheren, streamen en downloaden van muziek, bevat een bug die ervoor kan zorgen dat muziek uit de bibliotheek verdwijnt. Komende zal Apple een nieuwe versie van iTunes uitbrengen waarin deze bug verholpen is.

Apple plet iTunes bug die muziek downloads verwijdert uit media-library.

Apple plet iTunes bug die muziek downloads verwijdert uit media-library.

Al geruime tijd klagen mensen over het probleem waarbij muziek wordt verwijdert uit de mediabibliotheek zonder dat daar toestemming voor is gegeven. Pas gisteren reageerde Apple: een woordvoerder van het bedrijf lieten dat het probleem erkend wordt maar dat Apple het probleem zelf nog niet heeft weten te repliceren.

In een update van iTunes die komende week uitkomt zal Apple een aantal wijzigingen doorvoeren in het systeem dat lokale muziek downloads matched met muziek die Apple online aanbiedt. In de huidige versie van iTunes wordt in sommige gevallen de lokale muziek vervangen door de kopie die Apple online aanbiedt. Normaliter toont iTunes een pop-up met de vraag of dit goed is. Gebruikers kunnen vervolgens zelf de keuze maken of de lokale kopie of het online bestand moet worden gebruikt.

 

De problemen die gebruikers momenteel ervaren zijn niet nieuw. Regelmatig komt het voor dat iTunes per ongeluk bestanden van de computer van gebruikers verwijdert zonder dat daar toestemming voor werd gegeven. Over de precieze oorzaak en de oplossing die Apple nu in de nieuwste iTunes aanbiedt is weinig bekend. Apple laat zelf weten dat de mechanismen die zorgen voor het matchen van muziekbestanden verbeterd zijn.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.