Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Apple komt met update voor iPod touch, iPod Nano en iPod Shuffle

iPod Touch 2015

iPod

Apple zal binnenkort nieuwe versies uitbrengen voor haar iPod muziekspelers. De iPod Touch krijgt verbeterde hardware en een veel betere camera. De verbeteringen aan de iPod Shuffle en Nano zijn vooral cosmetisch. De nieuwe iPod modellen zijn binnenkort verkrijgbaar via de Apple webstore en in de winkel.

De iPod Touch heeft de meest in het oog springende verbetering meegekregen. Zowel de processor als de camera zijn veel beter dan die in het oude model. Verder is de opslagcapaciteit uitgebreid naar 128GB.

Hierdoor kan ontzettend veel muziek worden opgeslagen op de iPod Touch. Ook is het mogelijk om via iTunes tv-series en films te downloaden om deze vervolgens op de iPod touch af te spelen.

De nieuwe iPod Touch zal de beschikking krijgen over een 64 bits processor die vergelijbkaar is met de processor in zowel de iPhone als de iPad. Door deze snelle processor werkt iOS 8.4 nu op het model waardoor Apple Music per direct ook beschikbaar is op de iPod touch.

Ook voor sporters biedt de iPod Touch verbeteringen: de M8 co-processor zorgt voor het uitvoeren van taken die fitnesstoepassingen aanleveren. Zo kun je dus muziek luisteren tijdens het hardlopen terwijl je eenmaal thuis je prestaties kunt bekijken.

Apple ontwikkeld nieuwe iPod modellen.

Apple ontwikkeld nieuwe iPod modellen.

De goedkope iPod Nano en iPod Shuffle hebben hardwarematig geen verbeteringen gekregen. Wel zijn deze modellen van de iPod verkrijgbaar in nieuwe kleuren. De prijzen voor de iPod Touch, Nano en Shuffle worden binnenkort bekendgemaakt.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.