Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Apple Music nu ook voor Android

Beats Radio in Apple Music voor Android.

Beats Radio in Apple Music voor Android.

Apple heeft afgelopen week de al eerder aangekondigde Android versie van haar eigen muziekdienst online gezet via de Play Store van Google. Hierdoor is Apple Music nu een echte concurrent geworden voor Spotify, Deezer en andere muziekdiensten.

Eerder was Apple Music alleen te gebruiken op iOS en daardoor nog geen echte concurrent voor andere muziekdiensten die al wel op Android en iOS werkten. Spotify lijkt zich vooralsog weinig zorgen te maken over Apple Music, maar of dat terecht is?

De Android versie van Apple Music lijkt helemaal af ondanks het feit dat het nog steeds een beta-versie betreft volgens de pagina in de Play Store waar je Apple Music gratis kunt downloaden. Het enige wat nog ontbreekt is de mogelijkheid om muziekvideo’s te streamen via de app.

Weinig verschil tussen Android en iOS versie Apple Music

Verder lijkt de Android versie van Apple Music een exacte kopie van de iOS versie van de streamingdienst van Apple. Zo zijn is Beats Radio beschikbaar en kun je de dienst ook op Android 3 maanden gratis gebruiken voor het streamen en downloaden van muziek.

Verder werkt ook de interface van Apple Music in beide versies van de online muziekdienst gelijk. Het lijkt erop dat Apple de applicatie voor iOS volledig heeft overgezet naar Android. En daar valt natuurlijk best wat voor te zeggen.

Gebruikers van de Android versie zijn overigens niet allemaal enthousiast: de applicatie ontvangt slechts 3 sterren uit de mogelijke 5 sterren die een applicatie binnen de Play Store kan krijgen. En met meer dan 15.000 beoordelingen is dat best weinig.

Wil je meer informatie over Apple Music? Dan kun je hier meer lezen over de mogelijkheden van de Apple muziekdienst. Voor meer informatie over het downloaden van muziek met Apple Music hebben we een handleiding geschreven die je hier kunt lezen.

 

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.