Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Artistwall: een coole app die je achtergrond aanpast aan je luisterdrag

Artistwall past de achtergrond van je smartphonescherm aan aan de muziek die je luistert.

Artistwall past de achtergrond van je smartphonescherm aan aan de muziek die je luistert.

Gebruik je je smartphone of tablet veel om naar je favoriete muziek te luisteren? Dan hebben we een goeie tip voor je: met Artistwall haal je een leuke app in huis die de achtergrond van je smartphone scherm aanpast aan de muziek die je luistert. 

Artistwall blinkt uit in eenvoud: je kunt alleen aangeven of Artistwall je smartphonescherm moet aanpassen aan de muziek die je luistert of juist niet. Simpeler wordt het niet :). Verder is applicatie alleen gratis beschikbaar voor Android: hier kun je hem downloaden.

De applicatie werkt samen met een groot aantal muziekdiensten. Onder andere Play Music en Spotify werken probleemloos samen met Artistwall. Ook mensen die muziek downloaden van internet en deze overzetten naar hun smartphone kunnen gebruik maken van de app: deze werkt namelijk ook samen met de mediaspeler op je smartphone.

Artistwall gebruikt een eigen database met afbeeldingen van artiesten, componisten en bands. Nadeel hieraan is dat voor onbekende artiesten of artiesten en bands die in Amerika weinig bekend zijn geen eigen afbeelding hebben. Artistwall zal in dat soort gevallen je achtergrond dan ook niet aanpassen.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.