Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Depiraatbaai.be: Belgische Bittorrent downloads voortaan via depiraatbaai.be

muziek-downloaden-torrent-piraatbaai

Torrent

Voor het downloaden van muziek en films via Bittorrent is een zogenaamde torrent bestand nodig. Een van de manieren om aan zo’n torrent bestand te komen is het gebruik van de The Pirate Bay website. Op deze website vind je veel torrent bestanden waarmee je muziek kunt downloaden via programma’s als UTorrent en en Bitcomet.

Sinds deze week is deze populaire download website niet meer beschikbaar voor internet gebruikers in Belgie. Een rechter bij onze zuiderburen verbood namelijk het gebruik van de Pirate Bay website. Dit verbod leidde ertoe dat Belgische internetproviders via een DNS blokkade ervoor moeten zorgen dat de site inderdaad niet meer gebruikt kan worden.

Pirate Bay wordt depiraatbaai.be

Natuurlijk speelde de Pirate Bay handig in op dit vonnis. De Pirate Bay in Belgie is sinds vandaag namelijk gewoon bereikbaar via depiraatbaai.be.  Gebruikers die surfen naar de Pirate Bay voor hun torrent bestanden worden nu al automatisch doorgestuurd naar depiraatbaaibe.

Naast deze maatregel is daarnaast ook de houdbaarheid van het vonnis omstreden. De rechter heeft in het vonnis namelijk alleen een verbod ingesteld voor het gebruik van de pirate bay website met daarvoor de prefix ‘www’. Dit impliceert dat Belgische gebruikers gewoon kunnen surfen naar de site zonder die ‘www’ prefix ervoor. Dit bleek uit een nader onderzoek van het vonnis. Nog niet bekend is wat deze fout in het vonnis betekent voor mensen die via Pirate Bay torrent bestanden voor het downloaden van muziek vinden. In ieder geval is de Pirate Bay in Belgie vanaf vandaag bereikbaar via depiraatbaai.be 🙂 ben je op zoek naar deze site, dan kun je hem via deze url bezoeken.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.